Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: cadeautje voor de workshop dames

Morgenavond krijg ik twee dames, die nog nooit bij mij geweest zijn, op een workshop kaarten maken. Super leuk, dus vandaag druk bezig geweest met de voorbereidingen. Voorbeelden gemaakt en natuurlijk een cadeau doosje.

Dat is bij mij standaard: wie komt workshoppen krijgt altijd een leuk aardigheidje in een zelfgemaakte verpakking. Deze keer heb ik terug gegrepen naar een oud model waar ik vorig jaar deze YouTube tutorial voor heb gemaakt.

Alleen heb ik nu beide helften bestempeld met de mooie stempelset Artisically Inked. In vrolijk Magenta Madness. Super leuk toch? En een mooie tag eraan gemaakt met de Tailor Made Tags.

Ik denk dat ik er een lekkere Ferero Rocher instop. Staat zo leuk om bij hun werkplekken neer te zetten. We gaan vier kaarten maken, ik heb er enorm veel zin in. Volgende week heb ik de workshop Alcohol Blending Techniek: zo blij dat ik weer workshops kan gaan geven. En de eerste inschrijvingen voor Kerst en Kaart komen al binnen. Hopelijk kunnen die dagen doorgaan dit jaar.

Liefs Ine

Gebruikte Producten
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:#youtube, creatief, Doosjes, Paper Trimmer

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s