Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: Basis workshop kaarten maken.

Vanavond komen er twee nieuwe dames hier bij mij op de workshop kaarten maken. Deze afspraak was al een keer verzet ivm de Corona maatregelen maar kan nu dus eindelijk doorgaan.

Omdat ik helemaal niet weet of 1 van hun al een keer gestempeld heeft heb ik een basis workshop gemaakt waarin ze hun eigen Dsp gaan stempelen en daarmee 4 kaarten gaan maken.

Dit is een van de vier kaarten. Ik heb de stempelset Friends Are Like Seashells als voorbeeld gebruikt maar ze mogen kiezen uit vier sets. Deze en Painted Poppies, Positive Thoughts en Artistically Inked. Normaal weet ik van mijn workshop dames wel wat ze leuk vinden, maar nu heb ik geen idee vandaar de 4 keuzes.

Alles staat al klaar. En de anderhalve meter regel kan ik makkelijk houden in mijn fijne studio, dus super veel zin in!

Wanneer kom jij gezellig knutselen? Volgende week heb ik op woensdagavond en donderdagmiddag de workshop Alcohol Blending Techniek en dan mogen er zelfs 4 dames per keer komen dus geef je snel op. Ook voor de Kerst en Kaart dagen heb ik al zes aanmeldingen dus dat gaat snel. Opgeven kan via madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s