Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: terugblik op workshop van vrijdag avond en weekoverzicht.

Gisteravond een super leuke Workshop gehad! De ( voor mij onbekende) dames kwamen binnen en hadden een cadeautje voor mij bij: dat had ik nog nooit meegemaakt, geweldig lief!

Na mijn uitleg hoe te stempelen: Tap Tap Tap zachtjes met je stempel op de inktpad. hebben ze een A4 bestempeld en daarna er 4 mooie kaarten mee gemaakt:

Monique
Anette

Het was zo gezellig en dan denk ik: ik heb echt de leukste baan. En echt trots want ze hebben perfect gestempeld. Mijn voorbeeld kaarten laat ik volgende week hier zien.

Weekoverzicht

En alweer is een week voorbij gevlogen. Last chance uitverkoop gehad en de start van de verkoop van de Creatieve Kits. Ik ben echt super enthousiast over de kits. Mooie verscheidenheid in kits en zeer aantrekkelijk geprijsd. En nu met de vakantie periode in zicht super om mee te nemen. Alles zit erin maar ik neem meestal als extra mijn Tom Bow vloeibare lijm mee en mijn paper snips ( de geweldige schaar van Stampin’Up!). Je vindt deze ook in mijn webshop:

www.madebyinepie.stampinup.net

Let wel op dat je jouw favoriet op tijd besteld want op is op. Er komen dan weer nieuwe voor. Staan ze in mijn shop dan zijn ze gewoon te bestellen. En wil je liever niet met een credtit card betalen of met Pay Pall dan kun je mij mailen en bestel ik voor jou en kun je mij betalen via Tikkie of bankoverschrijving. Mail mij op madebyinepie@gmail.com ik help jou graag! Klik op de foto’s hieronder dan kun je precies zien wat er in zit.

Liefs Ine

Categorieën:creatief, Creatieve Kits, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Workshop

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s