Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: kaart van de workshop

Afgelopen vrijdag avond heb ik een zeer geslaagde workshop kaarten maken gegeven. Eerst heb ik de dames de beginselen van het stempelen uitgelegd. En daarna mochten ze hun eigen Dsp stempelen.

Dit waren mijn voorbeelden. Ik heb 4 stempelsets gebruikt omdat ik de dames nog niet kende en dus niet wist welke figuren of kleuren ze mooi vonden. Ik heb Friends are like Seashells, Artistically Inked, Painted Poppies en Positive Thoughts gebruikt. De dames kozen voor de bovenste twee sets.

Daarna heb ik ze het gebruik van de Papertrimmer uitgelegd en mochten ze 4 achtergrond matten snijden van 14,9 cm bij 10,5 cm. En de eerste en makkelijkste kaart was : plak de achtergrond op een basiskaart kaart in een kleur naar keuze. En stempel een tekst en plak die op de kaart. De kaart hierboven was de voorbeeld kaart. Je ziet hoe eenvoudig een kaartje maken is. Dsp of zelf gestempeld Dsp op een basis kaart plakken ( maat van het dsp is 14,4 cm bij 10 cm) tekst stemoeldn en uitknippen, stansen of ponsen. En met Dimensionals op de kaart plakken: Easy Peasy!

Wil jij ook zo’n basis workshop kaarten maken bij mij volgen, of een techniek workshop ( as woensdagavond en as donderdagmiddag) mail mij dan op madebyinepie@gmail.com en dan plannen we iets in. Nodig vriendinnen uit of familie en we maken er een gezellige avond of middag van.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s