Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Friends Are Like Seashells bundel

1 van mijn grote favorieten uit de mini catalogus en gelukkig ook meegegaan naar de jaarcatalogus, is deze bundel. Plus natuurlijk de bijpassende Embossing folder.

Omdat we natuurlijk net terug zijn uit Zeeland en we hier nu heerlijk zomers weer hebben,ligt deze set nu standaard op mijn bureau. Het strand en de zee doen echt iets met mij. Ook de kleuren maken warme geluksgevoelens bij mij los. En heb ik deze sfeer doorgevoerd in onze tuin/ Veranda. My happy place!

Geen wonder dus dat ik deze set ook gebruikt heb in mijn Workshop kaarten maken. Het kaartje van vandaag was kaartje nummer 4: de meest uitgebreide. Want niet alleen een funfold maar ook het gebruik van stansen zitten in dit kaartje verwerkt. Ik had deze al uitgestanst zodat ze alleen nog maar gesponst hoefden te worden.

Dit is het kaartje geworden van Monique: super leuk! Mooi ook om te zien wat het gebruik van andere kleuren doet. En dat voor de eerste keer!

Deze week heb ik veel Me-tijd ingepland: lekker genieten van het weer. Spannende tijden ook want mijn oudste zoon is aan het afstuderen voor zijn Master op de Universiteit van Tilburg. Volgende week horen we of hij geslaagd is. En aanstaande vrijdag horen we of hij mee mag naar Italie met het Nederlands Zaalvoetbal team. Tel daarbij op een zieke vriend die in het ziekenhuis vecht tegen Corona en de conclusie is: ik kan niet poetsen met gekruiste vingers😇 Geniet van het leven en van de zon zolang hij schijnt.

Liefs Ine

Genruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, Embossen, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s