Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: workshop dag.

Vandaag geen doosje want ik had een workshop met twee dames. De workshop Alcohol Blending techniek.

Dus de tafels uitgeklapt en twee werkplekken op veilige afstand van elkaar gemaakt. Ik had nog overwogen om het buiten te doen maar het was zo warm dat de alcohol gewoon zou vervliegen en opdrogen voordat we klaar waren hihi.

Het was supergezellig en wat ben ik blij dat ik in november toch een airco in mijn studio heb laten ophangen. Het was heerlijk cool en dat was maar goed ook want de dames moesten hard doorwerken om 4 kaarten af te krijgen. Maar het is ze bijna gelukt, 2 kaarten worden thuis verder versierd. En de anderen zijn klaar en echt prachtig geworden. Trots op de dames.

Wil jij ook deze leuke techniek leren vraag dan een vriendin, buurvrouw of familie lid om mee te doen en dan plannen we een datum. De workshop kost €12,50 en je maakt 4 kaarten. De Stampin Blends zijn er in diverse mooie Stampin’ Up! Kleuren en kosten €11,00 per setje ( licht en donkere uitvoering van 1 kleur) en kun je bij mij bestellen via de mail of via mijn webshop. Ook de Vellum kun je bij mij kopen maar voor de alcohol (96%) moet je bij de DA drogist zijn of het Kruitvat.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s