Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: yes het is gelukt!

Ik heb heerlijk met mijn Give it a Whirl stansen zitten spelen. De kaart zie je morgen hier. Maar zoals beloofd nu hier een doosje met de stansen. Ik had een zelfgemaakt doosje gezien bij een demo (ik weethelaas haar naam niet meer) maar zoals jullie weten ben ik van de Easy Peasy. Waarom zelf een doosje maken als Stampin’Up! zelf een mooi doosje in de collectie heeft: de Scalloped Craft Treat Boxes (bldz 137)

Ik heb het grote draai rad in Basic White uitgestanst. Daar op 2 vlakken gestempeld met de Hemelse Hortensia stempelset.

En toen het derde vlak uit gestanst. Dit ook uit het deksel gestanst en in het midden een gaatje gemaakt met de Take your Pick Tool. En met een helaas ook retired cirkel pons heb ik een hapje uit de zijkant genomen zodat je het rad rond kunt draaien. en tadah:

En ja het werkt: pepermunt bolletjes erin.Draaien en schudden maar en ze komen eruit gerold. Zo gaaf. Ik word helemaal blij dat iets wat in je hoofd zit ook uit je handen komt. De doos heb ik versierd met de bijbehorende Hydrangea Dies, wat Pastel Pearls en een strik van Gorgeous Grape Sheer Ribbon. Is het geen plaatje?

Vandaag heb ik al vroeg een bestelling weggedaan voor de Dsp actie en we mochten ook al Pre-ordenen voor de nieuwe Mini catalogus en Sale A Bration die straks in Augustus weer komt. Er zitten weer superleuke dingen bij. Wil jij straks ook de twee nieuwe catalogussen ontvangen mail mij dan op madebyinepie@gmail.com. Hier kun je ook je bestelling doorgeven.

Wij gaan zo vertrekken naar Oostenrijk maar ik heb mijn telefoon bij dus kan gewoon de bestellingen afhandelen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Pastel Pearls
[154571]
€ 7,75
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00

Categorieën:creatief, Dies, Doosjes, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s