Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: weer een draai kaartje

Het is gewoon verslavend: zo leuk om deze kaartjes te maken. Ik heb het zelfde Dsp ( van de nu retired ijsjes) gebruikt. Maar nu met de Sand en Sea bundel in plaats van de Peekaboo Farm diertjes.

Doordat ik de plantjes op het Dsp heb gestempeld ziet het er heel anders uit. De tekst heb ik gestempeld en daarna uit gescheurd. En de randen met mijn blending brush en Bermuda Bay inkt bewerkt.

Nog wat bling bling erop : de Blue adhedive-backed Gems, en ik had weer een kaartje klaar. En nog zoveel sets en ideeën! Ik haal mijn aanschaf prijs er zeker uit. Het plezier dat het mij geeft om er mee te mogen werken is al onbetaalbaar . Wil jij dat ook of liever eerst een workshop om het uit te proberen, mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com en vergeet niet mijn YouTube filmpje te bekijken.

Wij zijn nu uit Duitsland vertrokken en onderweg naar Oostenrijk. Bij het Klopeinersee gaan we dan twee nachten slapen en dan zondagochtend vroeg vertrekken we naar Max. Gisteren ook weer zo heerlijk gelachen met ons vieren, gouden momenten. Het fijne van Aggie en Geert is dat ze ook bevriend waren met Pieter en nu ook goed klikken met Willem. Super gezellig dus.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s