Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: nieuw YouTube filmpje met de Give it a Whirl dies

Zoals ik gisteren al aankondigde heb ik toch een filmpje kunnen maken met deze geweldige stansen. En ik vind deze nieuwe kaart ook weer een schatje. De aanschafprijs van deze stansen lijkt misschien prijzig maar je krijgt er wel 21 stansen voor die je ook voor heel andere projecten kunt gebruiken.

Zoals bv de wolken, de hartjes en de sterren. En natuurlijk dit geweldige mechanisme. Ik zag dat een collega demo er een super leuk doosje mee heeft gemaakt dus dat ga ik ook nog uitproberen: wordt vervolgd.

Voor het kaartje van vandaag heb ik een reststukje Dsp gebruikt van de ijsjes, en reststukje Whisper White en Bermuda Bay. En de schattige stempelset Peekaboo Farm. Nou de diertjes doen hun naam eer aan want ze spelen kiekeboe achter het raampje. Welke vinden jullie het mooiste kaartje? Ik kon weer niet kiezen lol

Mocht je na het filmpje nog vragen hebben of wil je een bestelling plaatsen of heb je zo iets van: Ine kun je hier een workshop mee geven? Mail mij dan op madebyinepie@ gmail.com

Morgen vertrek ik naar Oostenrijk maar s’ochtends plaats ik eerst nog een bestelling want dan gaat de Dsp actie in. Zelf ben ik helemaal weg van de viooltjes en de perziken.

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s