Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag : Give it a Whirl Dies

Dit is echt een set stansen die je zomaar zou kunnen missen in de jaarcatalogus. Ze staan op bldz 163 tussen alle stansen. En op bldz 57 staat 1 afbeelding ermee. De Stellar Birthday set stond niet hoog op mijn lijstje maar het leuke is: deze kaarten kun je met bijna elke stempelset maken. En het ziet er ingewikkeld uit( ik geef het toe ik schrok eerst ook van alle stansen) maar dat is het niet. Het is Easy Peasy zoals je van mij gewend bent

Ik heb eerst alle stansen uitgestanst en op een stuk retired cardstock geplakt. Dan zie je beter wat je uit kunt snijden en sommige pijlen zijn geen stansjes maar ge-embossed. Ik heb ook een apart los velletje gemaakt met de raam vormen zodat je kunt kijken welke stempels er mooi inpassen.

Voor dit kaartje heb ik gekozen voor de schattige Turtle Friends die op de bldz ernaast staan ( bldz 56). De taart komt uit de Party Puffins en die heb ik ingekleurd met mijn Stampin Blends en daarna uitgeknipt met mijn Paper Snips.

Dit is toch een super cute kaartje?

Hier kun je echt super veel leuke kaartjes mee maken. Ik ga kijken of het mij lukt om een YouTube filmpje hiermee te maken. Omdat wij Donderdag vertrekken heb ik het enorm druk thuis en voor mijn Stampin’Up! baan. Dus hopelijk vind ik er tijd voor want er zit niet echt een beschrijving bij de stansen en als je net als ik visueel bent ingesteld is een Nederlands filmpje wel makkelijk.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen via madebyinepie@gmail.com of via mijn online shop:

http://www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s