Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: snel verjaardags kaartje

Vandaag had ik het vreselijk druk met poetsen en de was. We waren natuurlijk dit weekend weg geweest. Eerst vrijdag en zaterdag met ons mam.

En toen zondag nog een Rally met De WTC family dag. Super gezellig en prachtig weer. Maar konden dus niet Max zijn race zien, alleen de start ( gauw gestopt in het bos)en toen de radio aan maar ik heb hem niet zien finishen.

Hopelijk volgende week zondag zien we hem live winnen. Want aankomende donderdag vertrekken wij met onze vrienden naar Oostenrijk. Mijn geplande koffie en Kaart van 5 juli wordt daardoor verzet naar 12 juli.Super veel zin in,al vind ik het feit dat we met zoveel op de oranje tribune zitten best eng. Wel fijn dat we allemaal gevaccineerd zijn en dus meer kunnen en eindelijk je familie en vrienden kunt knuffelen, dat had ik echt gemist.

Het kaartje van vandaag moest dus snel af, ik heb de Artistically Inked stempelset gebruikt om de achtergrond te maken. De tekst komt ook uit de set en heb ik op een stukje Highland Heather gestempeld met Gorgeous Grape inkt. Basic White basiskaart, daarbovenop een mat van Highland Heather cardstock. Dan de bestempelde mat en daarbovenop met Dimensionals de tekst. Wat Pastel Pearls voor de BlingBling en mijn kaartje was klaar. Easy Peasy en mooi!

Het hoeft niet altijd heel uitgebreid te zijn. Zo’n mooi simpel kaartje maakt de jarige ontvanger erg blij.

Op 1 juli begint onze geweldige Dsp actie. Jouw bestellingen kun je gewoon doorgeven op mijn e-mailadres madebyinepie@gmail.com

Ondanks dat ik op vakantie ben gaat dat gewoon door.Ik help jou graag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s