Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: “write your worries in the sand, carve your blessings in stone”Robert F Kennedy

Gisteren toen we thuis kwamen na twee heerlijke dagen samen met mijn moeder op bezoek bij mijn broer en schoonzus, kregen we een appje van onze vriendin. Haar man heeft Corona en ligt al een paar weken in het ziekenhuis. En helaas had ze weer geen goed nieuws. Tegenslag op tegenslag, we duimen hard voor hem en hopen dat het tij nu gaat keren. We maken ons grote zorgen en voelen ons als vrienden zo machteloos. Je wilt van alles doen om te helpen maar meer dan een kaartje of appjes sturen, en voor ze duimen kun je niet doen. Ik begrijp nu pas hoe onze vrienden zich gevoeld hebben toen met mijn man Pieter.

Ik zag een berichtje over duimstenen en dus heb ik die besteld. Ze schijnen steun te geven en te helpen bij stress. Je legt je duim in de uitholling en wrijft erover. Mijn laatste twee gemaakte kaartjes zijn voor mijn vriendin en haar man onze vriend. En ik heb de duimsteen in een klein doosje van Stampin’Up! gedaan. Ze was niet thuis dus de brieven in de brievenbus gedaan en het doosje op de deurklink gezet. Hopelijk haalt niemand het weg. Voor mijzelf heb ik er ook 1 gekocht zie de eerste foto.

De quote van vandaag zegt dat je jouw zorgen in het zand ( tijdelijk)moet schrijven en dat je je zegeningen in steen moet krassen( voor eeuwig). En ik hoop dat de zorgen om onze vrienden straks weer weg zijn en we samen weer mooie herinneringen kunnen maken. Zoals ik nu ook mooie herinneringen heb gemaakt met mijn moeder. Ze is een mensje van de dag en we maakten ons even echt zorgen om haar en nu ging ze eindelijk mee op stap en binnenkort zelfs mee op vakantie. Echt genoten van deze twee dagen en dat gun ik onze vrienden ook dat ze snel weer zonder zorgen samen van elkaar en hun gezin kunnen genieten. Stay safe!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s