Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag blog: mooie Dsp Actie van Stampin’Up!

Vanaf 1 juli tot 2 augustus heeft Stampin’Up! weer een mooie Dsp actie: 9 geselecteerde pakken Dsp koop je dan met 15% korting. Ik vind ons Dsp papier geweldig. Een basiskaart van 21 cm bij 14,9 cm scoren op 10,5 cm. Daar een mat op van Dsp van 10 cm bij 14,4 cm, tekst erop en je hebt al een prachtige kaart! Easy Peasy! Al heb je bijvoorbeeld de viooltjes of perziken stempelset niet, met het Dsp kun je nu toch hier mooie kaarten mee maken. Je knipt ze bijvoorbeeld uit met onze fijne Paper Snips. En het Favoriete Stekje is ook zo mooi. Of de In Good Taste: perfect voor mannen kaarten. En er zit zelfs al Kerst dsp tussen! Je hoort het al ik ben super enthousiast! Ik hoop jullie ook, je kunt je bestelling doorgeven op madebyinepie@gmail.com

Weekoverzicht

Zo de week is weer omgevlogen. Maandag Voetbal gekeken met vrienden, en dinsdag vakantie vrienden die bij kwamen buurten en allemaal bleven ze mee eten.Voetbal van onze Dennis in Slovenie gezien. Hij is nu weer terug in Nederland ( als moeder wordt je erg blij van een appje, veilig geland).

Bestellingen die opgehaald werden, onverwachts een paar uurtjes in Maastricht rondgelopen en nu natuurlijk het uitstapje met ons mam. We zijn blijven slapen en gaan vandaag nog gezellige dingen doen dus vandaar deze vroege blog.

Maastricht
Oudste broer en mijn moeder

Fijn weekend iedereen, liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s