Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: kaartje om iemand een hart onder de riem te steken

Vandaag op vrije Vrijdag zijn Willem en ik op stap met mijn moeder van 92 jaar. We gaan naar mijn broer en schoonzus toe. Helemaal in Numansdorp. Gezellig, voor het eerst in jaren wilde ze eindelijk mee.

De reis ging gelukkig goed. Wel wat files. Maar zo fijn dat ze even van de flat weg is. En eindelijk bij haar oudste zoon en schoondochter op bezoek. Heerlijk om haar zo te zien stralen.

Ik moest vanochtend dus snel een kaartje maken. Even een kaartje om een lieve vriendin een hart onder de riem steken. En dan kies ik vaak voor de Very Versailles stempelset. Deze keer gecombineerd met Artistically Inked en de Artistic Dies.

En vaak pak ik dan ook Highland Heather cardstock en inkt. Want dat vind ik zo mooi zacht. De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse set Samen Sterk, erg mooie teksten. Deze zal ik vaak gebruiken. En die heb ik uitgeponst met de Dual Oval pons.

Nog wat Pastel Pearls erop en een lief kaartje is klaar. En mijn vriendin zal hier zeker blij mee zijn. Echte post is zoveel leuker!

Alle gebruikte producten kan je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail of in mijn online shop http://www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s