Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: tag met pen

Vandaag laat ik jullie een minidoosje zien voor een pen. De basis is een tag. Ik heb een strook gesneden van 5 cm bij 21 cm. Het bovenste stuk heb ik in de Fancy Tag Topper pons gedaan en de Delightful Tag Topper pons. Het onderste stuk heb ik gerild op 2 cm en 2,5 cm en dit omgevouwen. Daartussen heb ik twee op elkaar geplakte stukjes Foam adhesive strips geplakt van 1,5 cm.

De pennen hadden echt Stampin’Up! kleuren: Petal Pink en Coastal Cabana. Dus daar heb ik mee gestempeld, de hartjes komen uit de Pampered Pets stempelset en de teksten uit Hemelse Hortensia. De strookjes cardstock zijn 4,5 cm bij 1,5 cm.

Om de pennen te bevestigen heb ik lint gebruikt wat ik aan de achterkant heb vast gezet met Tear and Tape. Het Sheer Ribbon Pool Party paste perfect bij het Coastal Cabana maar ik had geen Petal Pink lint dus mijn witte lint gekleurd met mijn Dark Petal Pink Stampin Blend.

Super leuke cadeautjes om iemand te bedanken toch? Bijvoorbeeld een meester of juf. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen, vandaag alleen betaal je geen verzendkosten. Mail jouw bestelling door naar madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s