Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: beterschaps kaartje

Vandaag een beterschaps kaartje gemaakt want die kan je niet genoeg op voorraad hebben liggen. Ik had nog een stuk Soft Succulent cardstock liggen en een restje Basic White. Met de leuke stempelset Back on your feet heb ik de grappige schildpad met Memento Tuxedo Black gestempeld. Deze heb ik daarna met mijn Soft Succulent Stampin Blends ingekleurd en mijn Gray Granite Stampin Blends. Ik ben echt helemaal blij met de nieuwe In Colors kleuren en Soft Succulent is daarvan mijn favoriet. Deze kleur inkt heb ik ook gebruikt om de tekst Beterschap uit de nieuwe Nederlandse set Samen Sterk te stempelen.

De afbeelding heb ik uitgestanst met de Square Dies en toen heb ik de basiskaart voor een deel ge-embossed met de Greenery Embossing folder. Ik heb van de voorkant van de kaart een stukje afgesneden om de schildpad beter op te laten vallen. En deze dus halverwege de kaart opgeplakt

Met een andere Nederlandse set, Wensbloemen heb ik twee bloemen gestempeld en de tekst: “Ik stuur een beetje geluk jouw kant op.”

Zo leuk want deze tekst zie je niet, die zit verstopt. Achter de stans met de schildpad.

Morgen kun je dus een bestelling doen bij mij en betaald Stampin’Up! de verzendkosten van €5,95. Mooie actie en ik ga zeker bestellen, ik wil nog wat Stampin Blends erbij hebbenen het zijn ook de laatste dagen van de looptijd van de mini catalogus. Wil je daar nog iets uit hebben moet je snel zijn want er is al veel op. Mail mij jouw bestelling door op madebyinepie@gmail.com of winkel in mijn online shop:

http://www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s