Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: nog een Turtle kaartje

Gisteren had ik ( heel laat) hier een kaartje laten zien die ik met de nieuwe set Turtle friends had gemaakt. Vandaag voor Dies Dinsdag laat ik zien dat je met de bijbehorende pons en dimensionals en de Stitched So Sweetly Dies toch net weer een ander kaartje kunt maken.

Ik heb ook een andere tekst uit de set gebruikt en “It’s time to Shell-ebrate extra benadrukt door met het kleine schildje ( Shell) de basiskaart te versieren. De achtergrond heb ik precies hetzelfde gemaakt met de water painter en de zon met de Watercolor Shapes. En toch ziet het kaartje er heel anders uit:

Beide vind ik even leuk hoor dus wil je alleen de stempelset hebben dan kom je toch een heel eind. De binnenkant van de kaart heb ik ook bestempeld met het kleine schildpadje: super schattig!

Door de teksten is het ook mogelijk om met deze set babykaartjes te maken, dat ga ik zeker ook nog doen.

Wil je deze schattige bundel bestellen en je besteld er bijvoorbeeld Dimensionals bij of liquid glue dan betaald Stampin’Up! op 24 jun de verzendkosten. Dat scheelt toch mooi €5,95 en heb je de lijm of de dimensionals er eigenlijk gratis bij. Geef je bestelling door op Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Water Painters
[151298]
€ 14,50

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s