Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: oeps bijna vergeten mijn kaartje te plaatsen

Vandaag had ik een drukke dag: veel poetswerk. Na een druk weekend met veel kinderen thuis was stofzuigen en dweilen geen overbodige luxe. S’middags kwam een klant haar bestelling ophalen en heeft ze meteen weer twee mooie combi’s Stampin Blends uitgezocht. Daarna gauw boodschappen doen en eten koken want s’avonds kwamen vrienden eten en Oranje kijken. En weer gewonnen!

Ik heb deze schattige set net binnen zo cute. Dit kaartje is echt #simplestamping. Eerst wat Soft Succulent inkt op een klein clear blokje gedaan en met een water painter wat strepen op een stuk Basic White cardstock gemaakt. Daarna met Old Olive de grote schildpad gestempeld met zijn schild. De tekst komt ook uit de set Turtle Friends en ook de grassprieten. De zon heb ik gemaakt met Bumblebee inkt en het kleinste rondje uit de Watercolor Shapes set. Daarna het op een basiskaart van Soft Succulent cardstock geplakt en met dezelfde kleur inkt de hartjes gestempeld. Easy peasy en super lief kaartje.

Deze mooie stempelset met bijbehorende pons kun je bij mij bestellen en doe je dit op 24 juni dan betaal je geen verzendkosten als jouw bestelling boven de € 40,00 komt dus bestel er bv een flesje tombow liquid bij en je hebt dezze bijna gratis. Mooie actie weer van Stampin’Up! Mail mij jouw bestelling door op madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Water Painters
[151298]
€ 14,50

Categorieën:#simplestampin, creatief, kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Ponsen, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s