Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Days will pass and turn in to years. But i will forever remember you with silent tears

Gisteren hadden we een geweldige verjaardag van Mandy. Ze had ons alleen verteld dat we een activiteit gingen doen en niet wat en waar. We kwamen in Den Bosch uit en hadden een heerlijke dag op het water: varen op de Dieze met bbq! En onbeperkt drinken. Echt zo genoten en veel gelachen.

Pieter had weer gezorgd voor prachtig weer, niet te warm of benauwd maar gewoon perfect vaar weer. Als we het op tijd aanvragen zorgt hij daarvoor en is hij er zo ook een beetje bij.

Dennis had een oefenwedstrijd in Slovenie en kon er dus helaas niet bij zijn en ook Maartje had andere plannen. Het Nederlands zaalvoetbal team won deze wedstrijd met 5-2. Dennis had niet veel speelminuten en helaas een eigen goal. Hopelijk morgen meer minuten en een goede goal.

Vandaag is het vaderdag, iedere jaar weer een dag met een zwart randje voor mijn kinderen. Vandaar ook deze Quote. En een foto van Pieter met onze kinderen.

Willemdag hebben we ook gisteren gevierd omdat sommige kinderen vandaag dan ook naar hun schoonvader kunnen. Hoe meer aanhang erbij komt, hoe moeilijker het zal zijn om feestdagen compleet met ons allen te vieren. Dus genieten we van de momenten dat dat wel lukt of in ieder geval ze er bijna allemaal zijn. Morgen gaan we met Teun uit eten bij ons favoriete restaurant. Want helaas heeft Sam twee jaar geleden besloten niet meer deel te willen maken van ons samengesteld gezin. Een groot verdriet en dus voor Willem ook een vaderdag met een zwart randje. Maar het is zoals het is en we maken er gewoon een fijne dag van. “Tel wat je hebt niet wat je mist.” Iedereen een fijne zondag of je nu wel of niet vaderdag kunt/ wilt vieren

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s