Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: Mandy is jarig

Vandaag is mijn prachtige dochter jarig! Wat ben ik trots op mijn meisje. Een super lieve dochter, geweldige echtgenote, fantastische grote zus en ook haar baas boft met haar, nog nooit heeft hij iemand gehad met zo’n werkhouding, loyaliteit en inzet. Alleen vergeet ze te vaak zich zelf op de eerste plaats te zetten.

Voor haar maakte ik de kaart met envelop en minialbum af die ik tijdens onze teamdag had gemaakt. Hier heb ik ook een workshop mee gegeven. Op aanvraag en minimaal twee personen kan ik deze ook voor jullie inplannen.

De week is weer omgevlogen hierboven zie je het weekoverzicht. Vandaag gaan we Mandy’s verjaardag vieren, zondag vaderdag en Maandag gaan we weer Oranje aanmoedigen. Mijn teamgenootjes hebben vandaag een videohop, ik heb een keer overgeslagen want met het afstuderen van Dennis en de verjaardagen had ik het druk zat. Maar hop zeker bij ze langs om inspiratie op te doen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s