Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: team swap kaartje

Deze maand heeft mijn vriendin en teamgenootje Danielle Kassing een hartstikke leuke teamswap kaart uitgekozen. Een kaart met een leuke twist.

Zo is het al een leuk kaartje maar het kleine vierkantje kan uit de kaart:

En dan is het een leuke boekenlegger. Die je dus op de hoek van je boek kunt zetten. Super leuk toch!

Ik heb gekozen voor een voor mij nieuwe set: Plantenpost. Met Nederlandse teksten, daar word ik altijd blij van. Ook het mooie Bloom Where You’re Planted dsp is prachtig en met de bijbehorende stansen kun je uit dit Dsp heel veel planten en potten uitstansen. Dit vind ik echt zo fijn van Stampin Up! De tekst Groetjes komt uit de set Pluk de Dag! En ik heb nog wat hartjes toegevoegd als extra accent.

In de binnenkant van de kaart heb ik ook een plant in een pot gestempeld en ook op de envelop. Zo heb je een mooi setje.

Ik ben benieuwd hoe mijn teamgenootje het kaartje vind. Ze zou het al binnen moeten hebben. Wil jij nu ook deze leuke stempelset en stansen hebben bestel ze dan in mijn webshop of via de mail bij mij; madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, kaarten

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s