Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: cadeau Dennis en de verborgen geldkist

Maandag behaalde Dennis dus zijn Master. En al weken zat ik te denken wat doe je in zo’n geval, zeker nu met Corona. Uit eten gaan met ons wilde hij niet omdat hij de belangrijke Oranje trip naar Slovenie en Italie voor de boeg had. En als de dood was om besmet met Corona te raken.

Pieter en ik hadden bij Mandy’s diploma uitreiking ( de enige die Pieter heeft mogen meemaken) afgesproken geen cadeau te doen: slagen doe je voor jezelf. Dus alleen een etentje. We wisten toen nog niet dat 1 ( en hopelijk volgend jaar Michael ook) van onze kinderen naar de universiteit zou gaan. Wij vonden en vinden dat goed kunnen leren een gave is. En wat jij ermee doet, de kunst is. Ik kon vroeger veel minder goed leren dan mijn broer maar haalde wel met heel veel inzet en hard werken mijn diploma’s. Mijn broertje deed heel weinig en daar baalde ik van. Dus wij hebben de kinderen altijd gezegd: doe je best, meer vragen wij niet. Dit is voor jullie toekomst. Dus de 6 met veel pijn en moeite behaald werd net zo bejubeld als de 9. Omdat mijn man zo jong is overleden kon ik niet meer aan hem vragen of we toch iets moesten doen voor Dennis. Totdat hij in een droom tegen mij zei: geef ons Dennis een dikke tien van ons. In mijn geldkistje ligt een zilveren tientje. Wow, super goed idee, maar waar had ik dat kistje verstopt? De sleutels kon ik zo vinden maar ik had geen idee waar ik dat kistje verstopt had.

Na een dag zoeken het kistje toch gevonden en de zilveren tien gulden. Maar nu moest er nog een verpakking voor komen. Gelukkig heb ik ooit een schattig minidoosje gemaakt. Deze heb ik aangepast naar het gewenste formaat.

De cijfers 2021 uitgestanst met de Playful Alphabet stansen (https://www.stampinup.nl/products/playful-alphabet-dies?dbwsdemoid=5033120

Flosje is ook van Stampinup maar retired. Super leuk geworden toch? Dennis vond het erg mooi en was superblij met het cadeau: vooral de emotionele waarde( iets van zijn vader) en het verhaal erachter raakte hem. Ik geloof heilig dat er meer is tussen hemel en aarde en dat Pieter nog steeds over mij en de kinderen waakt. Dat geeft steun maar maakt het gemis ook groot.

Vandaag is ook de tweeling jarig: 20 worden ze dus voor het eerst geen tieners meer in huis. Vanmiddag lunch om dit te vieren. Fijne dag en voor de voetbal liefhebbers: hup Oranje!

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, creatief, Dies, Doosjes, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s