Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaart voor Maartje

Gisteren kreeg de vriendin van onze Dennis, Maartje eindelijk haar diploma: Master in Supply Chain Management. Door de Corona heeft ze geen diploma uitreiking gehad wat natuurlijk hartstikke sneu is. Ze werkt alweer bijna een jaar en nu mocht ze haar diploma ophalen.

Dus toen we maandag in hun appartement in Tilburg waren had ik natuurlijk ook een kaart voor haar bij. En haar lievelings chocolade After Eight.

Het achtergrondje had ik gemaakt als voorbeeld tijdens de workshop Alcohol Blending techniek. En de tekst You Snailed it vond ik zeer toepasselijk en ook het slakje omdat haar diploma natuurlijk pas een jaar na het behalen in haar handen kwam.

Twee Masters in 1 huis is toch echt bijzonder. Ze hebben elkaar op het VWO leren kennen en zijn al meer dan 7 jaar een setje. En sinds vorig jaar dus samenwonend in Tilburg. Maartje is direct naar de Universiteit van Tilburg gegaan maar onze Dennis heeft eerst HBO gedaan in verband met zijn zaalvoetballen. Super trots op beide.

Wil jij nu ook zo’n leuke Alcohol Blending techniek workshop bij mij doen vraag dan een vriendin, kennis of buurvrouw mee en maak een afspraak voor een ochtend, middag of avond. Minimaal 2 personen en ( of de regels moeten vrijdag veranderen) max 4 personen, hier in mijn eigen studio op de Faramir te Geldrop. Je maakt dan 4 kaarten en dit kost dan €12,50 inclusief alle materialen en drinken met wat lekkers. Mail mij op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Workshop

Tags:

2 antwoorden

  1. Gefeliciteerd met het halen van de diploma’s van je zoon en zijn vriendin.
    Erg leuke kaarten heb je voor hen gemakt.

    Like

  2. Dank je wel Carla, dit zijn ook de leukste kaarten om te maken. De alcohol blending techniek is superleuk om te doen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s