Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: hoera hij is geslaagd

Wat was het spannend gisteren, hij stond er goed voor maar zo’n verdediging is toch iets anders. In de auto kregen we al een appje dat het wat uitliep. Maar toen we boven kwamen stond hij al te stralen! We mochten helaas niet knuffelen want hij wil geen risico lopen omdat hij zich woensdag in Zeist moet melden voor de trip naar Slovenie en Italie. Meedoen met het Nederlands elftal zaakvoetbal is natuurlijk geweldig dus knuffelen we straks als hij terug is van de oefenwedstrijden.

Ik wist meteen welke stempelset ik zou gebruiken want deze set Way to Goat heb ik speciaal voor Dennis gekocht omdat hij zich graag de Goat noemt net als Ronaldo.

De achtergrond heb ik die ochtend nog snel gemaakt met alcohol en Stampin Blends. En de letters heb ik uitgestanst met de Playful Alphabet Dies. Hij vond hem super dus missie geslaagd hihi. Aanstaande Donderdag laat ik zien wat voor cadeau verpakking ik voor hem gemaakt heb. Iedereen die gereageerd heeft op onze foto: super bedankt voor jullie lieve woorden

Liefs Ine.

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s