Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: happy birthday kaartje en zenuwen

Terwijl ik dit schrijf zit ik in de trein en is onze zoon Dennis bezig met zijn verdediging van zijn afstudeerscriptie. Op de universiteit van Tilburg. Hij denkt wel dat hij een voldoende heeft en daardoor zijn Master haalt in Information Management. Spannend hoor, als moeder heb je dan toch de zenuwen. Zo knap van hem dat hij na het HBO toch de universiteit heeft afgemaakt naast zijn topsport bij het zaalvoetballen. Woensdag avond mag hij zich weer melden in Zeist voor een oefeninterland in Italie.

Wat is de tijd voorbij gevlogen opeens zijn mijn zonen groot en studeert de oudste zoon af aan de universiteit. Dat goed kunnen leren hebben Dennis en Michael van hun vader. Mandy en Nick hebben meer van mij.

Dus vanochtend snel een makkelijke Maandag kaartje gemaakt met de stempelset Water Color Shapes. Wat een geweldige stempelset. Met twee kleuren heb je zo een prachtige achtergrond ik gebruikte Soft Succulents en Freah Freesia.

Met de stempelset Biggest Wish heb ik de teksten gestempeld. En klaar is dit makkelijke Maandag kaartje. Super leuk toch en je kunt natuurlijk de kleuren kiezen die jij leuk vindt. Met donkere kleuren heb je zo ook een mooie mannen kaart. Ik zal deze beide stempelsets veel gaan gebruiken.

Morgen horen jullie wel of hij het gehaald heeft.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s