Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: het leven is er om er vandaag van te genieten.

Afgelopen vrijdag overleed 1 van mijn lievelings schrijfsters: Lucinda Riley. Veel te jong, pas 55, zo’n groot schrijf talent. Ik was er echt door geraakt, had net in Domburg deel zeven van de zeven zussen uitgelezen en kon niet wachten tot deel 8 volgend jaar zou uitkomen. Ik was net begonnen aan de Olijfboom een ander boek van haar, mijn dochter belde mij meteen toen zij dit nieuws hoorde want zij houdt ook van haar boeken. Onbegrijpelijk.

Gisteravond kreeg ik een appje van mijn vriendin haar man ligt al twee weken op de IC met Corona en gisteren moest hij toch aan de beademing. Ook daar wordt je stil van. We hadden gehoopt dat de nieuwe zwaardere medicijnen zouden aanslaan maar Corona is grillig. Hopelijk is dit het zetje wat nodig is naar de weg van herstel. Onbegrijpelijk.

Gisteravond tijdens het eten keken we de voetbalwedstrijd Denemarken-Finland. Wie mij kent weet dat voetbal in ons gezin een belangrijke rol speelt. En opeens zie je Christian Eriksen neervallen en even later gereanimeerd worden. Zo heftig. Het schijnt gelukkig nog goed afgelopen te zijn maar wij dachten echt die is dood. Onbegrijpelijk.

Als ik me zo aangeslagen voel wil ik meestal stress eten maar we kregen alle vier geen hap meer door onze keel. Of shoppen maar de winkels waren al dicht. Dus dan ga ik maar dingen verschuiven of weghalen of anders neerzetten om mijn zinnen te verzetten. Dus onze lounge hoek hebben we even aangepakt. Daar werd ik blij en rustig van. Nu ik hier buiten in de zon deze blog zit te typen geniet ik van de rust en onze mooie tuin. De prachtige nieuwe plant van de eerste foto hadden we gistermiddag al gekocht. Aangezien ik geen groene vingers heb, twijfelde ik nog om hem te kopen maar nu ga ik gewoon met volle teugen genieten van de dagen dat deze bloeit. Dat is mijn “note to self”:geniet! Fijne zondag allemaal,

Weekoverzicht

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s