Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: Facebook hop

Vandaag weer onze maandelijkse Facebook hop. Met dit mooie weer heb ik wat meer moeite om een project te verzinnen. Ik had allerlei ideeën maar het kwam niet uit mijn handen.

Ik heb toen gekozen voor een regenboog kaart. Het is #pridemonth en in ons team is dat deze maand onze kleuren challenge. Ik maak bijna nooit regenboog kaartjes( waarom weet ik ook niet want ze zijn prachtig) maar ik draag #pride een warm hart toe en heb deze kaart gemaakt. De tekst op de kaart in het zakje past er echt zo mooi bij. Deze komt uit de Friends are like Seashells stempelset.

Ik heb het takje uit de Artistically inked stansen set gebruikt. Eerst uit thick basic white gestanst. Daarna op een stuk basic white gelegd en met mijn Blending Brushes de regen boog kleuren aangebracht. Ik koos voor Poppy Parade, Mango Melody, Daffodil Delight, Granny Apple Green,Bermuda Bay en Gorgeous Grape. Het takje heb ik op het ombre cadeau zakje gedaan en de kaart met het silhouet in het zakje. Zo heb je dubbel plezier van je creatie ik zag deze techniek bij een andere Demo Su Mohr en vond het zo mooi. Dus dit werd mijn project voor onze Facebook hop.

De letters heb ik in de bijpassende kleuren uitgestanst met het Playful alphabet. En ik ben er daarna met de finetip glue pen over heen gegaan om zo’n mooi glansje te krijgen . De letters heb ik opzettelijk uit de vrije hand erop geplakt en niet met een lineaal eronder. Omdat ik het juist niet perfect recht wilde hebben. We hoeven namelijk niet perfect te zijn. We zijn goed en uniek zoals we zijn. Ook je kaarten zijn handgemaakt dus mogen ook kleine imperfecties hebben. Mijn kinderen heb ik altijd geleerd jullie zijn allemaal anders en anders is niet verkeerd. En dat je van iedereen kunt houden man, vrouw, transgender, arm, rijk. Ongeacht welke kleur je huid heeft of welke taal je spreekt. Het gaat om de persoon. En de taal der liefde is universeel.

Wees trots op wie je bent. Ik ben super trots op al mijn kinderen. Onze oudste zoon mag dit weekend weer in het Nederlands Zaalvoetbal team spelen in Italie, maar ik ben niet minder trots op de anderen die hun eigen talenten hebben. En van ze houden doe ik van allemaal! Ook van de zonen van Willem.

Hop je gezellig langs mijn teamgenootjes. Dan krijg je weer een hoop inspiratie. Fijn weekend! En wees Pride op wie je bent.

Liefs Ine

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s