Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: to finish first, you first have to finish.

“Rick Mears”

Vandaag is het eindelijk zover, we gaan naar de F1 voor Max Verstappen. Degene die mij volgen weten dat Willem en ik met onze vrienden Aggie en Geert al een paar keer naar Max zijn geweest. 1 keer werd hij zevende in Monza, en twee keer ( Oostenrijk en Budapest) viel hij uit. Dus nu hopen we echt dat hij vandaag wint. Hij start van pole( hebben we ook nog niet meegemaakt) en vorige week is het hem ook gelukt dus we hebben goede hoop.

Gisteren een heerlijke dag gehad met prachtig zonnig weer. We werden wakker met een stralende zon, helaas vandaag is het bewolkt en regent het een beetje. Maar liever nu dan tijdens de race want op de Max Verstappen tribune zit geen overkapping.

Lastig beslissen dus wat we aantrekken. We krijgen een oranje shirt op het circuit dus nu maar eerst een hemdje aangedaan met oranje sjaal en toch maar een driekwart broek ipv een korte broek zoals gisteren.

We hopen zo Max eindelijk te zien winnen, want anders roept iedereen dat wij hem ongeluk brengen. Ik vind het wel doodeng om met zovelen bij elkaar te zitten. Dat zijn we helemaal niet meer gewend sinds de Corona. Alleen Willem is niet volledig gevaccineerd maar wij drieën al wel.

Hij is er helemaal klaar voor, nu gauw onze spullen inpakken en dan lets go Max.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s