Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Wat een geweldige trip was dit weer. Leuke plaatsen gezien, gezellige dingen gedaan. Genoten van goede gesprekken, vreselijk veel gelachen en als kers op de taart: de race van Max. Superieur en zo fijn om hem een keer te zien winnen. De laatste twee keren dat we hem gezien hadden viel hij uit vandaar ook mijn quote: to finish first, you first have to finish.

Het was ondanks dat ik het eng vond met zoveel mensen bij elkaar toch geweldig om samen het Wilhelmus te zingen. Kippenvel.

En de vliegshow voorafgaand aan de race was erg indrukwekkend.

En dan kom je thuis en ligt de nieuwe minicatalogus en mijn pre-order binnen. Ja dat is nog eens leuk thuis komen. Heb jij bij mij het afgelopen half jaar een bestelling geplaatst komt hij deze week naar jou toe samen met de Sale-A-Bration folder. En er zijn weer zoveel mooie producten. Hieronder zie je een foto met nieuwe producten en huidige producten. Ik kan weer lekker knutselen en voorbereidingen treffen voor Kerst en Kaart! Heb jij je al opgegeven? Je vindt de gegevens hier op mijn website onder het kopje evenementen.

Omdat ik net thuis ben is deze makkelijke Maandag blog: heel makkelijk. Een foto van de nieuwe mini catalogus en de nieuwe Sale-A-Bration folder.

En op de eerste foto zie je mij in mijn mooie Max Verstappen Fan shirt. Dikke duim voor hem en voor de mooie Mini catalogus.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s