Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: oeps niet geknutseld in Oostenrijk

Zo vlak na onze trip naar Oostenrijk had ik het erg druk vandaag : de was, boodschappen doen, opruimen en een heerlijke massage. Bij Chez Lisette in Heeze kreeg ik een super fijne bamboestokken massage. Dus mijn nek en schouders zijn weer los en ook mijn kuiten die hard waren van al dat wandelen en fietsen zijn weer soepeltjes.

Omdat we in Oostenrijk veel leuke dingen hebben gedaan en natuurlijk voetbal en de qualificatie hebben gekeken kwam er niks van knutselen. Mijn vriendin en ik hadden de Sentimental Rose Catd Kits bij. Maar de dozen bleven gesloten. Ik had ingecalculeerd dat ik die kaarten voor mijn blog van vandaag kon gebruiken maar helaas. Dus ga ik jullie maar vervelen met foto’s.

Geweldig toch zo’n blauw huis.
Ik zag overal Stampin’ Up! Kleuren
Orange Army bij Max
Friends
Lekker gegeten!

Het was geweldig en morgen hopelijk weer gewoon aan de knutsel want al mijn nieuwe producten schreeuwen om aandacht.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s