Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: Plenty of Patterns Decorative Masks

Iedere keer nam ik me voor om mijn Decorative Masks te gebruiken maar het kwam er maar niet van. En vandaag ben ik lekker gaan sponsen met mijn Blending Brushes. Ik heb 2 kleuren inkt gebruikt:Pumpkin Pie en Old Olive. Super leuk om te doen en deze geografische stencil is wel mijn favoriet!

Mooi he?! Ik heb 1 vel volledig gebruikt voor een kaart ( die zie je morgen) en van 1 vel heb ik strookjes gesneden en op een stuk Basic White geplakt en dit weer op een basiskaart van Pumpkin Pie cardstock.

De tekst komt uit de stempelset Biggest Wish en heb ik uitgeponst met de Rectangular Postage Stamp pons. Deze met Dimensionals op de kaart geplakt en voor de Blingbling wat Holliday Rhinestone basic Jewels gebruikt.

Deze stencils ga ik nu vaker gebruiken want ik vind het effect heel mooi! Een pakje met 4 masks( stencils) kost maar € 9,75 en we hebben 2 soorten, de Basic Patterns en de Plenty of Patterns. Ik heb ze nu gesponst met mijn Blending Brushes maar je kunt ze ook met een Stampin Spritzer gebruiken. Of met je Stampin Blends of Markers. En ook kun je Embossing paste gebruiken of embossen met Versamark Ink en Embossing poeder. Dus mogelijkheden zat. Ik zal binnenkort hier een filmpje over opnemen. Je vindt ze ( plus voorbeelden) op pagina 128 van de jaar catalogus. En natuurlijk kun je ze bij mij bestellen. En vergeet dan ook niet onze mooie Dsp actie.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50

Categorieën:kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s