Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: klanten bedankje

Een lieve klant haar bestelling van 2 setjes Stampin Blends was binnengekomen. Ze had deze week een groot verlies, haar kat moest ze laten inslapen na 17 jaar trouwe vriendschap. Daarom wilde ik haar een hart onder de riem steken door een mooie verpakking voor haar Stampin Blends te maken. Hiervoor gebruikte ik een nieuw doosje dat in de nieuwe mini catalogus staat:de Kraft Gift Boxes. Super eenvoudig om in elkaar te vouwen en er zitten zelfs al plakstrips op. Erg leuk met die window.

Binnen in zit de kaart die ik gisteren al had gemaakt. Alleen nu heb ik het hele stuk gebruikt en is de kaart ook een mooie achtergrond in het doosje.

Dus in plaats van de strookjes het gehele stuk op een mat van Basic White en weer dezelfde pons en tekst alleen deze keer in Old Olive. Geen Rhinestones deze keer want die heb ik voor op de doos gebruikt.

Voor de versiering van het doosje heb ik gekozen voor de Vrolijke Viooltjes bundel. Eerst de viooltjes gestempeld met Pumkin Pie en Pale Papaya en toen uitgestanst. De blaadjes en de knoppen heb ik uit cardstock gestanst. En de hartjes van de bloemen zijn weer de Holiday Rhinestones.

De tekst komt uit de Vrolijke Viooltjes stempelset en heb ik uitgestanst met de Message Die. En met Dimensionals opgeplakt. Om het doosje dicht te houden en omdat ik het er mooi bij vond passen heb ik er een strik om heen gedaan met de Pale Papaya Open Weave Ribbon. Ik heb gekozen voor de kleuren combinatie Pumpkin Pie en Old Olive omdat dit de kleuren zijn van de Stampin Blends die mijn klant besteld had. En ik vind het een erg mooi doosje en kaartje geworden. Ik weet zeker dat ze hier heel blij van wordt.

De doosjes kun je pas in augustus bij mij bestellen maar de rest kun je nu al bij mij bestellen. Het viooltjes Dsp is nu in de aanbieding maar wil je de Vrolijke Viooltjes bundel bestellen dan zou ik even wachten tot 3 augustus want dan gaat de nieuwe mini catalogus in ( en kun je dus ook de doosjes bestellen) en start ook onze tweede Sale-A-Bration en krijg je bij een bestelling vanaf €60,00 een keuze om een gratis product uit te zoeken. Dus wil je dat dan zou ik nu het Dsp bestellen en de rest later.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Messages Die
[154422]
€ 41,00

Categorieën:creatief, Dies, Doosjes, kaarten, kaarten maken

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s