Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: eenvoudig kaartje

Vandaag een eenvoudig kaartje. De basiskaart van Bermuda Bay heb ik in mijn Paper Trimmer gedaan en om de centimeter heb ik dat gerild. Zo heb je eenvoudig een leuke achtergrond gemaakt.

Met de stansen van de Floral Squares Dies heb ik 3 vierkantjes gestanst. En daar wat Dsp in Bermuda Bay achter geplakt. Twee heb ik zo met Tombow Liquid Glue opgeplakt en 1 met Dimensionals. De tekst” Voor jou” komt uit de Nederlandse stempelset Plantenpost en heb ik in Bermuda Bay gestempeld en opgeplakt. Een Easy Peasy kaartje, ik hou ervan! Nog wat Holiday Rhinestones voor de Blingbling en dit kaartje kan weer op de bus.

Ik voel me op dit moment zelf niet zo happy. Ik moet 3 dagen verplicht mijn lenzen uit en mijn bril op. Dat vind ik echt een straf. Je zult mij niet gauw met een bril zien. Ik heb -10/-13 dus echt dikke glazen en dan voel ik mezelf echt lelijk. Maar het moet nu eenmaal dus zal ik door de zure appel heen moeten. Dus ik heb al tegen Willem gezegd ik ga dit weekend nergens naar toe en blijf lekker thuis. Lekker knutselen! Want ik heb mijn pre-order binnen en kan dus mooi Sneak Peeks voor jullie maken. En alhoewel ik dit lekker onder de veranda in de zon typ en echt nog niet aan de kerst moet denken jeuken toch mijn handen om ermee aan de gang te gaan. Wordt vervolgd,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s