Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: weekoverzicht en bril op.

Wat is deze week weer voorbij gevlogen. Maandag de terugreis van Oostenrijk, dinsdag poetsen en opruimen en natuurlijk de was. Helaas nemen huishoudelijke taken teveel van mijn tijd in hihi.

Afgelopen donderdag had ik een afspraak bij mijn opticien want mijn nieuwe lenzen waren binnen en ik zag er weinig mee. Dus dat was niet goed. Om een goede aanpassingen te krijgen moet ik nu 3 dagen mijn bril op. Op zich geen ramp natuurlijk er zijn veel ergere dingen maar ik vind het vreselijk om over straat te moeten met mijn bril. De onzekerheid is er meteen. Ik voel me dan weer de tiener die gepest werd met haar jampotten. En voel me meteen 10 jaar ouder. Dus blijf lekker binnen en ben nu mijn studio aan het opruimen. Was iets kwijt en gelukkig nu weer gevonden. Morgen ga ik weer verder want ik krijg toch wat hoofdpijn van de hele dag mijn bril op: ben ik niet meer gewend. Willem vindt mij gelukkig ook mooi met bril en toen Pieter en ik verkering kregen droeg ik ook een bril maar gek he, toch voel ik me meteen dat donkere meisje met de bril met dikke glazen, pesten heeft echt een enorme impact. Ik ben er wel een sterkere vrouw van geworden maar soms….. Dus dinsdag gelukkig weer mijn lenzen in.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s