Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag:

Oh wat zou het toch heerlijk zijn om wakker te worden en de wereld helder te zien. Al vanaf mijn geboorte zag ik slecht, en pas op mijn zevende kwamen wij erachter toen ik opeens achter in de klas moest gaan zitten en ik heel het bord niet zag. Mijn wereld zag er na mijn bril heel anders uit: ik zag opeens blaadjes aan de bomen en stenen in een muur. En opeens zag ik dat we thuis bloemen in het behang hadden. Dat ik nooit geen ongeluk heb gekregen was een wonder want ik begon al met -6 en nu zit ik op -10/-13.

Echt dikke glazen( jampotten) dus superblij met mijn lenzen. Ik weet nog dat ik tegen Pieter zei: eerst lenzen anders wil ik niet trouwen. Haha hoezo ijdel. Mijn afwijking is te groot om te kunnen laseren. En misschien kom ik wel in aanmerking voor een operatie waarbij er een lens wordt ingebracht maar dat vind ik doodeng. Mijn ogen zijn mij daarvoor te kostbaar. Alles wat ik leuk vind, mijn gezin, mijn familie, mijn vrienden, knutselen, lezen, tv kijken, fotograferen en mijn laptop/ telefoon gebruiken daar heb ik mijn ogen voor nodig. Al dan niet met extra leesbril. Dus ik hoop nog steeds dat de medische wetenschap iets uitvind.

Vandaag een lekker lui dagje, jacuzzi, lezen en straks nog knutselen: zalig! Het is erg rustig nu thuis, maar 1 kind thuis die in bed zijn roes aan het uitslapen is. Willem is golfen met onze schoonzoon dus ik heb echt een vrije zondag gevoel: heerlijk! En vanavond natuurlijk de finale Ek voetbal kijken. Fijne zondag en geniet van het mooie weer,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

 1. Mooie blog weer Ine.

  En heel herkenbaar.. Peter heeft ook een gigantische afwijking en kan niet gelaserd worden.
  Toen wij net een relatie hadden heb ik zo vreselijk gelachen om hoe hij zijn lenzen in doet! Met zijn neus in het bakje zowat anders ziet hij ze niet.

  Veel liefs van mij, Hennie

  Like

 2. Ik heb hier pas twee jaar dat mijn wereld wazig is als ik uit bed kom en vind dat knap lastig! Het is dat je het schrijft want het was mij nooit opgevallen zo op je blog e.d. . En wat fijn dat je jampotglazen verleden tijd zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s