Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: geen doosje vandaag

Vandaag moest ik naar de Optometrist voor een oogonderzoek. Ik kreeg verschillende testen en toen druppels om mijn pupillen te vergroten. Ik moest 10 minuten wachten tot ze ingewerkt waren. En daarna kon hij zien dat alles goed was pfff. Toen nog een oefenles in zachte lenzen in en uit doen. Ik heb bijna 40 jaar harde lenzen gehad maar ga nu zachte proberen want daar zag ik toch beter door en voelde fijner.

Maar helaas duurt het langer tot je pupillen weer normaal zijn. Zag echt slecht en was met de auto. Super blij dat ik veilig thuis kwam, gelukkig is het niet ver en kan ik de weg dromen maar blij werd ik er niet van. Ik zou naar een vriendin gaan en ook nog een doosje maken voor de labels die ik eerder had gemaakt maar dat gaat niet lukken. Dus nu geen doosje maar wel de labels.

Ik was nog steeds bezig met de achtergrondjes en de aardbeien en met de Tailor Made Tags heb ik deze 3 leuke labels gemaakt.

Schattig klein label

Ook heb ik een paar aardbeien in Poppy Parade gestempeld ipv Real Red.

En hier wilde ik een leuke verpakking om heen maken maar helaas, ik lig nu in bed want krijg hoofdpijn van het slechte zicht en hoop even een power nap te doen. En hopelijk zijn mijn ogen dan weer normaal.

Die Tailor Made Tags zijn echt geweldig zo maak je heel snel cadeau labels. En deze kun je bij mij bestellen: ik help jou graag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s