Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: Soft Pastels Assortment uitgeprobeerd

Het lag al even op mijn bureau het doosje Soft Pastels van Stampin’Up! Omdat ik er nog nooit mee gewerkt heb was ik toch heel benieuwd naar het resultaat. Ik besloot een achtergrond ermee te maken. En ik vind het goed gelukt!

Ik heb eerst een cirkel uit een stuk Basic White gestanst en daaronder een kleiner stuk Basic White geplaatst en het vast geplakt met tape. Uit Tape een cirkeltje geponst en opgeplakt.En toen met de Daffodil Delight en Mango Melody krijtjes kleur aangebracht en met een spongedauber ze uitgewreven en geblend. Daarna nog Poppy Parade aangebracht. En toen het rondje weggehaald. Omdat ik het te wit vond heb ik met het Daffodil Delight krijtje op een kladpapiertje gekleurd en dat poeder met een spongedauber aangebracht op de maan.

Met de Night of Navy de horizon gemaakt en wat golfen en met de Coastal Cabana de zee. De vogels het bootje en de tekst komen uit de You Are My Anchor card kit en het anker heb ik uitgestanst met de Smooth Sailing Dies. Nog een stukje bakers twine en mijn kaartje was klaar. Ik vind hem prachtig geworden en jij? Je ziet dus dat je de stempels uit de kit heel leuk kunt combineren met andere producten. Ik ga kijken of ik dit weekend nog een filmpje kan opnemen over deze techniek met de Soft Pastels. Alle gebruikte Producten kun je bij mij bestellen via madebyinepie@gmail.com of via mijn online shop. Ik help jou graag,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00

Categorieën:creatief, Dies

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s