Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: het is alweer weekend

De week is weer voorbij gevlogen, het leukste vond ik het spelen met de Soft Pastels. Ik heb een beetje last van faalangst en iets nieuws uit proberen is dan altijd een dingetje maar ik ben heel blij met mijn eerste poging. Ik ga van de week zeker meer experimenteren met nieuwe technieken met de krijtjes. Ik vind ze zeer fijn werken en ze zijn natuurlijk in de prachtige Stampin’Up! kleuren. Je vindt ze op pagina 126 van de nieuwe jaarcatalogus en ze kosten €11,00.

Gisteren een top dag gehad. Eerst met mijn vriendin Corrie naar Eindhoven gefietst en daar gewandeld in het Stads wandel park. Daar de kunst bewonderd en gelachen om de titels van de kunstwerken. Genoten van de kleine eendjes en een nieuwe eend/ gans ontdekt: de Nijlgans.

Daarna heerlijk geluncht en geshopt bij Liek en ondertussen gezellig bijgekletst.

S’avonds lekker thuis ge-barbecued met Gijs en Michael en daarna Pub quizzen gedaan. Super leuk en dan merk je ook dat je oud wordt: je herkent het liedje maar komt niet op de zanger of de titel. Maar dit was weer een dag met een gouden randje. Vandaag rustig aan en vanavond een heuse Spareribs Challenge bij vrienden. Wij zitten in de jury dus dat wordt smullen ( hoop ik haha). Fijne dag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s