Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: When you feel good, you open the door for Positive energy to reach you.

Vandaag was het heerlijk weer dus hebben we de fiets gepakt en zijn naar Eindhoven gefietst. Heerlijk in de zon met een verkoelend briesje: ideaal fiets weer.

We zijn naar de Feel Good Market in Eindhoven gegaan. Super leuk en gelukkig niet druk dus kon je op je gemak rondkijken.

De dochter van mijn vriendin stond er ook met door haar zelf gemaakte producten https://www.instagram.com/chacha_thelabel/ ik koop daar regelmatig leuke cadeautjes. Een echte aanrader want ze maakt ook producten op verzoek: tasjes, sieraden, t-shirts.

Chayenne en ik bij haar kraampje.

Heerlijk rondgeslenterd en twee leuke zelfgemaakte vaasjes gekocht en 3 schattige geluksvogeltjes. Natuurlijk in mijn favoriete kleur.

Daarna naar https://www.bijliek.nl/ gefietst en een heerlijke gezonde tomatensoep gegeten: heerlijk. Zo’n mooi concept van lunchroom en winkel in biologische producten. Ook echt een aanrader! Leuk stukje Eindhoven en niet zo gigantisch druk zoals in de stad. Het was natuurlijk mooi weer dus veel mensen daar en dat hebben wij gelukkig ontweken door even door te fietsen. Heerlijk brood gekocht van bakkerij Meelmuts die daar in huis zit en een mooie meloen voor dadelijk na het eten.

Daarna naar huis gefietst om de race te bekijken maar helaas viel Max snel uit na een harde crash. Dus maar mijn boek gepakt om te lezen in de jacuzzi. Weer een topdag met veel positieve energie. En dat kunnen Willem en ik wel gebruiken omdat een goede vriend van ons voor zijn leven vecht in het ziekenhuis. De onzekerheid, de onmacht als vrienden is slopend. We kunnen alleen heel hard duimen en bidden voor een wonder.

Geniet van iedere dag en stay safe.

Liefs Ine

Categorieën:Over mij, Quote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s