Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: lekker stempelen en inkleuren

We hebben een prachtige nieuwe jaarcatalogus en er komt een geweldige nieuwe mini catalogus aan en Sale-A-Bration folder maar laten we de oude mooie sets niet vergeten. Ik heb deze set maar weer eens van de plank gehaald.

Free As A Bird blijft een hele mooie set. Vandaag voor Makkelijke Maandag heb ik de vogels gestempeld in Memento Tuxedo Black en daarna ingekleurd met mijn Stampin’Blends. Heerlijk rustgevend vind ik dat, lekker spelen met kleuren.

Om een wat speels effect eraan te geven heb ik met Coastal Cabana inkt en een water Painter rond de vogels wat kleur aangebracht. En daarna spetters toegevoegd. Voor de Blingbling nog wat Holiday Rhinestones erbij en mijn kaartje was klaar. Heel eenvoudig maar met zo’n mooie stempelset hoeft er ook weinig bij.

Liefs Ine

https://www.stampinup.nl/products/free-as-a-bird-cling-stamp-set?demoid=5033120

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s