Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: nog zo’n mooi kaartje met de Soft Pastel krijtjes

Van de week heb ik heerlijk met de krijtjes gespeeld, het kaartje van vrijdag met het anker. Deze keer heb ik andere kleuren gebruikt en stempels uit de mooie Nederlandse stempelset: Wensbloemen.

Ik vind hem prachtig geworden, je voelt de liefde die ik erin gestopt heb. Dit is voor mijn vriendin wiens man in het ziekenhuis ligt. Zij kunnen alle geluk van de wereld nu gebruiken want we hopen nog steeds op een wonder. Op de Feel Good Market heb ik geluksvogeltjes gekocht en de tekst past daar ook perfect bij. Dus 1 vogel gaat naar haar toe met deze kaart.

In een ernstige situatie is het soms erg moeilijk de juiste woorden te vinden maar deze tekst kan voor heel veel kaarten gebruikt worden. De stempels zijn erg mooi en de bij passende Dandy Wishes stansen ook! Echte aanraders dezestempelset en de stansen en koop je ze beiden tijdens Sale-A-Bration volgende maand dan mag je er nog een gratis product bij uitzoeken!

Volgende maand dus de nieuwe minicatalogus en SAB folder. Heb jij hem nog niet en wil je hem ontvangen mail mij dan op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00

Categorieën:Dies, dies dinsdag, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s