Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: pinguïn tags

Vandaag was een hele fijne dag want eindelijk kon ik mijn vriendin weer live spreken en knuffelen. Ze was heel blij met het geluksvogeltje en de kaart. We blijven duimen en bidden dat onze vriend herstelt van de Corona waardoor hij al bijna 8 weken in het ziekenhuis op de IC ligt.

S’middags met de trein naar Eindhoven gegaan en heerlijk in de zon geluncht met mijn oudste zoon. Omdat hij samenwoont in Tilburg en druk was met afstuderen en zijn voetbal was het heerlijk om even quality time samen te hebben. Morgen haalt hij ons moeder op en eten mijn 4 kinderen en hun oma en ik weer een keer samen. Willem is golfen op de Duke dus die heeft ook een topdag.

Vandaag laat ik de tags zien die ik een tijdje terug al heb gemaakt. De gesponste achtergronden heb ik gebruikt om tags met de aardbeien te maken maar ook met de Pinquins. Deze schattige pinquins staan in de nieuwe Mini catalogus en hebben een bijpassende pons: ideaal!

Vanaf 3 augustus zijn ze te bestellen en is jouw bestelling €60,00 of meer dan mag je een gratis product uitzoeken en wat waarschijnlijk heel hard zal gaan is het mooie bijpassende Penquin Playmates Dsp. Deze is dus gratis en niet los te bestellen.

De Tailor Made Tags zijn echt zo fijn. Ik heb ze al heel vaak gebruikt. En zeg nu zelf: zijn de pinguïns geen schatjes? En de stempelset is in het engelse en in het Nederlands. Natuurlijk heb ik voor de Nederlandse versie gekozen. Maar wil jij liever een engelse bij mij bestellen kan dat ook. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com en dan plaats ik de bestelling op 3 augustus.

Liefs Ine


Categorieën:Dies, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s