Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekendje weg en weekoverzicht

Zo de fietsen zitten erop. Wij vertrekken naar Gelderland. Even een nachtje slapen in Renkum en de volgende dag door naar Terborg. Allebei plaatsen waar ik nog nooit van had gehoord hihi. Maar het schijnt daar een prachtige omgeving te zijn. Hopelijk houden we het droog.

En hierboven vindt je het weekoverzicht, mooie projecten weer en het meest blij was ik met het wensbloemen kaartje, omdat mijn vriendin er ook zo blij mee was. Hebben jullie mijn nieuwste YouTube filmpje al gezien? Hierin laat ik zien welke leuke kaarten en mooi doosje je met de Sentimental Rose card kit kunt maken. Prachtige kit en voor maar €23,00 .

Ook dus super leuk om cadeau te geven aan iemand die graag creatief bezig is. Het is voor beginners, maar ook gevorderden zoals ik vinden de kit geweldig. Je maakt 9 prachtige kaarten en houdt nog extra’s over en een mooie stempelset, clearblok en inktspot. Bestellen is eenvoudig: mail mij op Madebyinepie@gmail.com. Er zijn 5 sets met stempels en 5 zonder. Deze laatste hebben voorgedrukte teksten en kosten maar €14,50. Je vindt ze in mijn online shop: http://www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Ps vergeet je niet om abonnee te worden van mijn YouTube kanaal en van mijn blog. Daar help je mij heel erg mee!

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s