Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: wie klein kan kijken ziet de mooiste dingen.

Nu we ouder worden merken we dat we anders kijken. We staan steeds meer stil bij een mooie bloem of een mooi dier. Vroeger holden we door en nu genieten we heerlijk van het fietsen door bossen in ons mooie Nederland.

Deze prachtige bloem zagen we bij het kasteel Doorwerth. Mooi zo met die lijnen en de muur erachter.

Deze reiger zagen we bij een ander kasteel (Huis Zypendael).Ik zag hem het eerst en ook de kleine kuikentjes. We konden heel dichtbij komen en mooi gelukt met de reflectie in het water.

De kleine eenden/ ganzen kuikentjes, wel een stuk of 10 waren zo schattig. Hier ben ik meer op afstand gebleven: ik wilde geen ruzie met de ouders.

Willem had de dieren nog niet gezien hihi die zag opeens een mega gebouw van bierkratten. In de tuin van een kasteel: blijkt een doolhof te zijn: geweldig! Grappig dat ik dat gebouw niet zag, ik was zo gefocust op de reiger. In mijn tuin wil ik hem niet hebben maar zo in water staand vond ik hem mooi.

En natuurlijk moest Willem een foto maken met mij ervoor en dan zie je hoe klein ik ben: 1.52 m.

Prachtige bospaden en doordat het hier heuvelachtig is gingen we soms met flinke snelheden naar beneden, Willem vond dat prachtig en ik een beetje eng.

Ook kwamen we bij het Airborne monument. We gaan zeker een keer terug om naar het museum te gaan en het War Cemetry ( midden in de bossen, waar we wel langs gefietst zijn) en dit kleine beeld vond ik ook erg mooi.

Erg indrukwekkend monument.

Volgens Willem was dit de brug bij Arnhem en ik vind dit een mooie foto door de kleine roze bloemen.

We hebben ons echt verbaasd hoeveel kapitale grote villa’s we tegen kwamen: niet normaal. Willem vindt dat fantastisch en ik denk mmm je moet het maar allemaal zien schoon te houden en bij te houden. Maar deze mensen hebben een maai robot en vast ook personeel hihi.

Wat een heerlijke dag was het gisteren, prachtig fiets weer( geen drup regen gehad) en dat op maar een paar uur rijden van huis. Vandaag gaan we naar de Achterhoek, reuze benieuwd hoe het daar is. De accu’s van de fietsen zijn zo goed als leeg dus gaan we wandelen. En kennis maken met de schoonfamilie van Michael. Fijne zondag iedereen de zon schijnt hier in Renkum al. Onze gehuurde loft is prachtig een echte aanrader!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s