Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: dsp kleuren, tekst stempel en blingbling

Vandaag laat ik twee eenvoudige kaartjes zien. Ik heb een vel Dsp gepakt uit de Patern Party dsp set. Deze heeft kleurrijke voorkanten en de achterkanten zijn in het zwart wit. Dit Dsp kun je alleen bestellen als je een party/bestelling doet van minimaal €200,00. Normaal zijn de host sets stempelsets maar deze keer zit er ook dus de keuze voor het 48 vel Dsp bij. Je vint dit op bldz 170, 171 van de jaar catalogus. Dit vel heeft een mooi bloemmotief dat ik op twee manieren van kleur heb voorzien.

De eerste met het Soft Pastel Assortment en dan het Gorgeous Grape krijtje. Gewoon met het krijtje op een stuk kladpapier krassen en dan het poeder oppakken met een sponsdauber en enkele bloemen van kleur voorzien.

Bij het tweede stuk Dsp heb ik de Stampin Blends combo Fresh Freesia gebruikt en ook wat bloemen met de lichte en donkere kleur ingekleurd.

Hierdoor krijgt het Dsp een heel ander uiterlijk. Ik heb basiskaarten gesneden in Fresh Freesia en Highland Heather. En daar de stukken Dsp met Liquid Glue opgeplakt. Toen met Fresh Freesia inkt en Gorgeous Grape inkt de tekst Bedankt uit de stempelset Bedanken in stijl gestempeld. Deze uitgesneden en met Dimensionals opgeplakt. Nog wat Jewels en Pearls opgeplakt en mijn twee makkelijke maandag kaartjes waren klaar.

Leuke bedank kaartjes en supersnel gemaakt. Als je bij mij een bestelling plaatst zit er altijd een mooie kaart bij of stuur ik die naar jou toe. Daar zijn deze kaartje prima geschikt voor. Welke vindt jij de leukste?

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Pastel Pearls
[154571]
€ 7,75

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s