Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: kaartje met de geweldige bundel Plantenpost

Wat is dit een geweldige bundel. Zo leuk met al die planten en potten. En ook het Bloom Where You’re planted Dsp is geweldig je kunt met de bijbehorende stansen ook planten en potjes uit het Dsp stansen. Dat heb ik ook gedaan met het potje.

En de achtergrond muur is ook Dsp uit deze serie. Mijn basiskaart is van Soft Succulent cardstock , wat is dit toch een mooie kleur groen. Die heb ik ook gebruikt voor de planten en de tekst die uit de stempelset komt. De andere kleur van de planten is Soft Sea Foam.

Ik heb een stuk Open Weave Ribbon gebruikt en voor de Blingbling de 2021-2023 In Color Jewels. De tekst heb ik uitgestanst met een Tailor Made stans. En oh ja nog een stukje Linnen Thread voor boven aan de plantenhanger. Super leuk kaartje en ik heb toevallig nog wat verhuiskaarten nodig dus deze komt mooi van pas.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Linen Thread
[104199]
€ 6,00

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s