Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: snel kaartje

Vandaag had ik een leuk druk dagje: eerst lekker gegolfd in de zon met twee vriendinnen. Daarna op het terras gezeten en vriendin nr 4 gezien. Zij ging weer naar haar man die al weken op de IC ligt met Corona en gelukkig de afgelopen week kleine stapjes in de goede richting heeft kunnen zetten. Zo fijn om haar te zien en te horen dat het ietsjes beter gaat.

Daarna thuis wat opgeruimd en gegeten en toen naar een andere vriendin in Heeze geweest. Even lekker bijgekletst en daarna door naar slager Jan en de action en de Coop. En toen was het alweer tijd om te koken en had ik nog geen kaartje.

Dus in mijn restjes bak gedoken en wat kleuren geel en oranje bij elkaar gezocht. Een basiskaart gemaakt van Basic White van 21cm bij 14,5 cm en van de stukjes cardstock stroken van 10 cm bij 2 cm gesneden. Deze onder elkaar gelegd en de grote zonnebloem van de stempelset Bijzondere Zonnebloemen erop gestempeld met Early Espresso.

Daarna de strookjes een beetje uit elkaar op de kaart geplakt. De tekst op een strook Paper Pumkin gestempeld en met Dimensionals op de kaart geplakt.

Nog wat 2021-2023 In Color Basic Jewels erop en mijn snelle restjes kaart was klaar. Een zonnig kaartje vind ik het! En zon kunnen we wel gebruiken. Leuk toch? Oh en omdat het bovenste strookje te leeg was naar mijn zin nog 2 blaadjes erbij gestempeld.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s