Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: eindelijk had ik het huis voor mij alleen en tijd om een filmpje op te nemen.

Omdat de boys vakantie hebben is het weer druk thuis. En kon ik niet filmen want ze kijken de olympische spelen en dat maakt herrie. Vrijdag waren ze weg en kon ik dus eindelijk mijn filmpje maken van De Pinwheel Tower Card. Alleen was de baby van ons vroegere buurmeisje op bezoek bij oma en die had een huiluurtje. Hopelijk valt het mee voor de kijkers. En het uploaden duurde zo lang dat ik het maar voor vandaag gepland heb.

Hier is de link van het filmpje: https://youtu.be/FUrYmqCxjL8

En de schaapjes zijn zo schattig en zoals ik al in mijn film uitleg kun je ze gratis krijgen bij besteding van €60,00 tijdens Sale-A-Bration. En besteed je nog een keer €60.00 dan kun je de bijpassende stansen er ook gratis bij uitzoeken. Geef je bestelling gauw door op madebyinepie@gmail.com

Super leuk model he? En zo eenvoudig om te maken en ook ideaal om kleine stukjes Dsp of cardstock op te maken. Gisteren zag je al een andere uitvoering met de Plantenpost bundel. Echt zo leuk om die planten te stempelen, uit te stansen en op te plakken. Heel rustgevend en het resultaat was prachtig. Hier ga ik weer iemand heel blij mee maken. En jullie maken mij heel blij door abonnee te worden op mijn YouTube kanaal Ine van den Eijnden of hier op mijn blog.

Dan hier de beloofde maten:

Koker van Dsp: 10,5 cm bij 10,5 cm score op 2,5 cm/5 cm/7,5 cm/10 cm

4 flappen cardstock : 7 cm bij 10,5 cm

4 matten basic White of Dsp ( of 2 van ieder kan ook): 6,5 cm bij 10 cm

Kleine mat van Basic White of Dsp: 4 cm bij 10 cm ( voor de zijkanten) naar keuze 1 of 2 of 4 keer

Restjes cardstock voor de versieringen.

Veel plezier met het namaken! En voor vragen of bestellingen: mail mij op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

https://youtu.be/FUrYmqCxjL8

Categorieën:#youtube, creatief, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Blends

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s