Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: creatief zijn is geen hobby, het is een levenstijl!

En bij deze hobby hoort ook een ontplofte tafel. Hihi, ik begin altijd zo netjes en geordend aan het maken van mijn YouTube filmpjes. Maar tijdens het creëren maak ik er ( gelukkig buiten beeld) een zooitje van.

Oepsie!

Zo zag mijn tafel er vanochtend uit na 1 filmpje opgenomen te hebben gisteren. Het ging weer mis met filmen, knopje niet goed ingedrukt dus niks gefilmd. Daarna met het uploaden van go-pro naar I-movie: update go-pro dus werkte het weer anders Pfff het blijft een bevalling vooral het technische gedeelte maar uiteindelijk toch gelukt. Maar daarna nul energie meer om op te ruimen dus lekker met Willem buiten een film gekeken. Ondertussen wel figuurtjes uitgeknipt voor een ander project.

Maar vanochtend toch maar alles opgeruimd, want vanmiddag gaan we gezellig met onze vrienden de F1 race kijken en blijven we daar gezellig bbq-en.

Hebben jullie gisteren nog mijn YouTube filmpje gezien? https://youtu.be/FUrYmqCxjL8

Leuke Funfold he? Het nieuwe filmpje komt denk ik morgen online met weer een leuke funfold.

Weekoverzicht

Omdat ik gisteren het filmpje geplaatst heb, was ik het weekoverzicht vergeten dus die staat nu hierboven. Super leuke projecten wee,r waar ik echt trots op ben. Dinsdag gaat de nieuwe mini catalogus live en ook Sale-A-Bration dus kunnen jullie eindelijk jullie bestellingen doorgeven. Bestel je voor €60,00 dan mag je een gratis product uitzoeken. Dit geldt ook voor orders uit de jaarcatalogus. Dus heb je nog papier of inkt nodig dan telt dat ook mee. Mail mij op Madebyinepie@gmail.com dan help ik jou graag! Er zit ook weer een mooie instap actie bij dus meld je aan en kom gezellig in team Madebyinepie.

Liefs Ine

Categorieën:creatief, Quote, Sale-A-Bration

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s