Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: nieuw YouTube filmpje en leuke eenvoudige Funfold

Normaal maak ik voor makkelijke maandag een eenvoudig snel kaartje. Maar ik had een paar dames uit een Facebook groep beloofd een tutorial te maken van deze Funfold met die lange naam Pop Up Front Step Panel kaart. En in feite is het een makkelijke Funfold, je moet alleen even de maten weten en zien hoe het moet.

En zijn ze niet schattig geworden? Het bovenstaande kaartje heb ik in mijn YouTube filmpje gemaakt: hier is de link:

Dit mooie Dsp is vanaf morgen bij mij te bestellen en natuurlijk alle nieuwe producten uit de Mini catalogus want die is vanaf morgen live. En ook het begin van het grote Stampin’Up feest: Sale-A-Bration waarbij je voor iedere €60,00 aan bestellingen een gratis product uit de Sale-A-Bration folder kunt kiezen.

Vandaag tot 17.00 is je laatste kans om mooi Dsp papier met 15% aan te kunnen schaffen. Bijvoorbeeld het prachtige Favoriete Stek Dsp wat ik in het onderstaande kaartje heb gebruikt!

Zoals beloofd zijn hier de maten en score lijnen voor de Pop Up Front Step Panel kaart:

Cardstock basis kaart: 10,5 cm bij 21 cm score op de lange zijde op 1cm/3,5cm/7,5 cm/ 10 cm

Cardstock voor voor flap: 7,5 cm bij 12 cm score op de lanhge zijde op 1cm/3,5 cm

Dsp voor op de basis kaart: 10cm ( breed) bij 7 cm (lengte)

Dsp voor op de voor flap: 7 cm ( breed) bij 8 cm ( lengte)

Ik hoop dat jullie deze funfold gaan maken en mij jullie resultaten laten zien want dat maakt mij blij. Hier doe ik al die moeite voor ( met 1 filmpje ben ik bijna een hele dag bezig) en het is zo fijn als je dan duimpjes omhoog krijgt of lieve commentaren of foto’s toegestuurd krijgt. Dat geeft mij steeds een boost om door te gaan. Ik zit nu op 630 abonnees en mijn streven is 750 dus druk op die abonnee knop. Het is gratis! Heb je nog vragen of wil je een bestelling plaatsen kan dat altijd op madebyinepie@gmail.com en heb je geen catalogus dan kan je deze vanaf morgen hier op mijn website bekijken.

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag

Tags:

1 antwoord

  1. Weer héél leuk Ine, ook gemaakt, geweldig !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s